All Demin

Jaja, deze zomer is ook weer de geliefde demin in! Ik heb hier een paar inspiraties met wat tips. Want eerlijk is eerlijk, demin  is niet altijd gemakkelijk te combineren! 

De korte broekjes

  De Levi’s 501 vintage korte broekjes, iedereen is in love met deze broekjes! Gelukkig zien we ze deze trend weer deze zomer terug! Ze zijn meestal high waisted dus een kort topje er boven kan geen kwaad! Meestal worden deze broekjes in vintage winkeltjes verkocht. Ze worden daar proffesioneel geknipt van een lange broek tot een korte broek. Je kan ze meestal niet vinden voor meer dan 25 euro. I’m in love!


Het oversized spijkerjasje


Deze oversized demin jasjes vind ik zo leuk! Meestal zijn ze een beetje vervaagd. Het leukste is als je er iets straks onderdoet want zonder dat je het door hebt kan het al snel allemaal te oversized lijken! Ook kan je je spijkerjasje een extraatje geven, zoals patches of printjes er op te doen! 

Het demin overalletje

Deze demin broekpakken droegen de boeren vaak, maar nu hoort hij ook bij een van de hippe trends van deze zomer. Er zijn korte en langere versies er van. Doe er bijvoorbeeld een truitje onder of een Crop top! 

De rokjes en jurkjes

 Deze demin rokjes zie je nu overal! In elke winkel hangt wel een exemplaar. Koop een strakke, losse, met patches of met ruffeltjes er onder! Ook zijn er verschillende jurkjes! Zoals de off shoulder jurkje. Ik ben daarvan nog al fan, worden je schouders lekker bruin!

Wat vind jij van deze trends?

Sorry voor het zo lang niks posten! Ik ga proberen weer elke week 2 posten er op te zetten. Xx lola 

2 gedachtes over “All Demin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s