Favorite #1

Elke week plaats ik een blogpost over wat mijn favoriete kledingstuk/boek/app en nog veel meer, was die week!

Favorite boekMijn favoriete boek deze week is De beste fotografie tips van Lonely Planet. Het is een klein boekje waar super veel tips in staan hoe je het best een foto kan maken. Ik hou heel erg van foto’s maken dus ik ben vind dit boekje geweldig! Hij is van Bol.com voor tientje.
Favorite accessoire

Mijn favoriete accessoire van deze week waren mijn kleine paarse hangertjes. Ze zijn super schattig en helemaal niet zwaar. Ik heb ze bij een klein frans winkeltje in Parijs gekocht voor 5 euro.

Favorite kledingstuk

Mijn favoriete kledingstuk deze week is dit Nike hempje van de Zipper. Hij is leuk en lekker met dit warme weer. Hij was 7 euro, een koopje dus!

Favorite daily 

Favoriete dagelijks van deze week is een Fidget spinner! Het is zo verslavend! Ik heb hem van de Dappermarkt in Amsterdam en was 5 euro. Ik gok dat je het eigenlijk overal kan kopen, zoals marktjes enzo. 

Favorite appBewerken

Mijn favoriete app deze week is United Wardrobe. Het is een app waarmee je kleren van kopen en verkopen. Een soort marktplaats voor kleren! Ik heb ook een blogpost over deze app gemaakt lang geleden klik hier om het te zien. 
Favorite food

Mijn Favoriete food deze week is eigenlijk een heel fris drankje! Het is super simpel om te maken en is ook nog eens gezond! Gebruik munt water of je kan ook gewoon wat verse munt in water doen. Dan doe er wat aardbeien, komkommer en limoen of citroen bij. En klaar is kees! 

Dit was het weer! Xx Lola

Waar moet de volgende blogpost over gaan? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s