Travel journal

Iedere week ga ik over een stad schrijven. Dat kan over de hele wereld zijn. Ik schrijf wat je daar kan doen, waar je heen moet, wat je moet eten enz. Zo ben je helemaal voorbereid als je daarheen gaat of misschien heb je wel heel veel zin om een gave citytrip te maken als je deze blogpost hebt gelezen! By the way dit is mijn eerste blogpost over lifestyle, spannend….

Deze week ….New York City! Voor de lief hebbers van Gossip Girl heb ik ook nog wat plekjes waar Gossip Girl wordt opgenomen.

Must see

Central Park is geweldig! Het is heel bijzonder, het ligt namelijk tussen alle wolkenkrabers en verkeer. Het park is gigantisch en je kan er ook nog veel doen. Ga bijvoorbeeld schaatsen op de schaatsbaan in de winter of ga lekker eten bij de bakker Le Pain Quotidien.

Times Square! Omg, een van de drukste plekken van de wereld. Met de honderden gele taxi’s, de gigantische billboards en de drukte! Er is zelfs een M&M Mega Store! Waar je van alles van M&M kan kopen. Dekbedden, kussens, bekers en natuurlijk M&M’s in alle kleuren, vormen en smaken. Het is zelf bediening, dus je kan lekker een sugar bom binnen krijgen terwijl je door de drukke straten loopt van Times Square!

Empire state building, persoonlijk denk ik dan aan vele liefdes scenes van Chuck en Blaire uit Gossip Girl! Maar dit gebouw steekt over boven uit. Het was wel een lange wachtrij dus denk eventjes 2 keer na voor dat je naar de o zo mooie top gaat!

Wijken

Manhattan is wel de bekendste. Hier wonen de elite mensen, het is namelijk geen goedkoop buurtje. Hier kan je de meeste famous plekken vinden!

Brooklyn is mijn favorite! Hier wonen maar liefst 2,5 miljoen mensen en hier wonen dan ook de meeste mensen. In sommige series heeft Brooklyn een slechte naam, maar in het echt is het super hip!

Harlem is een stadsdeel dat is opgericht door Nederlanders. Het is een hippe wijk waar veel leuke cafe’s en restaurants zitten.

Chinatown is een wijk waar het is alsof je in China bent. Je kan super lekker chinees eten en er wonen natuurlijk chinezen!

Shoppen

Waar je het best kan shoppen? Hier zijn een paar tips:

Chelsea Market was eerst een koekjes fabriek! Mmmm, geen wonder dat je daar ook zo lekker kan eten! Er zijn kraampjes en winkels waar je van alles kan kopen van kleren tot koekjes!

Fifth Avenue staat bekend om zijn dure winkels zoals Prada, Louis Vuitton, Gucci, Tifany’s, Dior en nog veel meer! Er zijn ook winkels zoals H&M, Urban Outfitters en Gap. Het voordeel is als je iets hier koopt is het vaak nog niet in ons klein landje Nederland!Ook zijn er veel outlets, super hip of course!

Dit was het weer! Xx Lola

Zou jij ooit naar NYC willen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s