Fashion tag 

De laatste tijd heb ik het zo druk gehad met school dat ik geen tijd had om zoveel op mijn blog te schrijven..Maar ik ga vanaf deze week weer proberen wat meer te posten! Daarom begin ik met wat kleins..Een fashion tag! Ik beantwoord vragen over…nou vooral mode. Veel plezier met lezen!

1.Hoe zou jij je stijl beschrijven?

Ik weet het niet echt precies, ik hou van met de trends meegaan en nieuwe dingen aan proberen. Ik probeer altijd een eigen stijl te maken en niet al te basic te blijven. Ook al hou ik wel van basics! Ik draag vooral vintage kleren, dat vind ik wel het opmerkelijkst aan mijn stijl!

2.Hoeveel geld geef je aan je kleding uit?

Ik krijg 40 euro kleedgeld per maand en 20 euro zakgeld. Meestal maak ik mijn kleedgeld meteen op, en maak 10 van de 20 euro ook op aan kleding. De andere 10 euro aan eten of iets anders!

3.Wat zijn jouw favoriete winkels?

Zoiezo Episode en Zipper! Ik vind die vintage winkels geweldig en daar koop ik ook meestal mijn kleren. Zara en Subdued vind ik ook super leuk!

4.Hoe doe jij met je haar het liefst?

In een staart! Zo zit het niet in de weg en wordt het ook niet klitterig…

5.Wat is de perfecte ‘to go’ outfit als je niet weet wat je aan moet? 

Ik denk een zwarte jeans met een shirtje en mijn spijkerjasje. Dat is mijn fijnst zittend outfit, dus daar zou ik meegaan!

6.Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Deze vind ik heel leuk! Ik heb ze zelf ook en lopen lekker en zijn super leuk!

7.Welke trend mag van jou blijven?

De oversized trend! Eindelijk word je niet geduged dat je er ‘slobby’ uitziet! Vooral de boyfriend oversized jeans mogen van mij blijven en de oversized truien. Het zit lekker en staat leuk!

8.Wat zou jij nog willen adviseren over fashion?

Wees niet bang om jezelf te zijn. Als jij je kleren leuk vind draag ze dan lekker! Het maakt niet uit wat mensen van je vinden als jij het maar leuk vind! Ook geloof in jezelf! Sta confident in je schoenen. Deze regel geldt niet alleen voor fashion maar ook in het dagelijks leven! Deze regels hebben me een heel eind geholpen believe me!

Dit was het weer! Ik ga zeker proberen meer te plaatsen want na deze blogpost besef ik dat ik het best gemist heb.. Xx Lola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s