Outfit #4 Cool

Deze week outfit: Cool! Elke week laat ik een outfit zien die ik leuk vind. Ik schrijf erbij wat ik er van vind, waar ik het heb gekocht en hoe duur! Om mijn blogpost over mijn vorige outfit te zien klik hier om hem te bekijken!

Finally! Ik heb de schoenen! Ik wou ze al super lang en nu heb ik ze. Het zijn original slip on Vans. Ze zijn 60 euro. Ik vinde ze super leuk en ze zitten prima. Soms wel moeilijk te combineren als je een drukke broek aan hebt..
Ik heb een broek aan van de H&M. Hij is aan de onderkant geravelt, maar dat heb ik opgerold hier. Hij was maar 15 euro! Wel in sale want hij was eerst 40..Het was dus een goede aankoop. Hij zit lekker en ik vind het geravelde heel leuk!

Het shirtje dat ik draag is van de Pull&Bear voor 7 euro. Er zitten kleine rolschaatjes op. Het is schattig en zit lekker!Het heuptasje dat ik om mijn schouder draag heb ik van de Zipper  en hij was 10 euro. Hier heb ik een blogpost over heuptasjes.


De hoed die ik op heb is een sailors hat van de Episode. Hij was 15 euro en geeft een leuke draai aan de outfit!

Dat was het weer! Wat vind je van deze outfit? Xx Lola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s