The 90’s heuptasjes

The 90’s heuptasjes zijn helemaal in! Je denkt misschien huh zijn dat niet de tasjes die mijn oma altijd draagt naar uitjes?! Nou ja eigenlijk wel, maar je kan er een hippe draai aangeven! Hoe? Dat ga ik nu laten zien!

Het is best moeilijk om een item die best oud, er nieuw en hip er uit te laten zien..Maar zoals we altijd zien met trends komen ze steeds terug dus het is niet apart om zo’n heuptasje te dragen. Want we hebben super veel trends van de 90’s en 80’s gestolen en zelfs van nog daarvoor! Maar hoe combineer je ze leuk en hoe draag je ze? Dat ga ik nu laten zien.

Aan de zijkant van je heup.


Je kan ze aan de zijkant van je heup vast maken, voor een sporty look! Je kan ook de kleuren op je heuptasje combineren met een shirt of oorbel in dezelfde kleur, dat maakt je look helemaal af!

Aan de voorkant van je buik.

Deze manier gebruiken vooral mensen die niet willen gezakkerold worden! Lekker praktisch en leuk. Ik moet wel zeggen dat ik deze manier net heel fijn vind. Ik heb hem liever op de zijkant. Je kan ook een heuptasje nemen in het zilver of leer net wat chiquer zo!
Om je schouder.


Dit is mijn favoriet! Vooral als je ze om een oversized trui doet. I’m in love. Het is heel handig en staat super leuk. Als je wat bling wil toevoegen kan je er een met glitters of een printje erop doen die matched met je outfit!

Wat vond jij van dit heuptasje? Zou jij het ooit dragen?

Xx Lola

Een gedachte over “The 90’s heuptasjes

  1. […] Het shirtje dat ik draag is van de Pull&Bear voor 7 euro. Er zitten kleine rolschaatjes op. Het is schattig en zit lekker!Het heuptasje dat ik om mijn schouder draag heb ik van de Zipper  en hij was 10 euro. Hier heb ik een blogpost over heuptasjes. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s