Trend: rose patches

We hebben ze al lang gezien: de rose patches! Op broeken, shirts, rokken, spijkerjasjes, leren jasjes en nog veel meer! Het is stoer maar toch maakt het je outfit een tikje sweet.

Ik ben er verliefd op rose patches! Het maakt je basic t-shirt niet meer zo basic! Hier zijn een paar voorbeelden waar de rose patches op zitten:

:Schermafbeelding 2017-04-30 om 14.23.09.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.25.00.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.26.32.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.28.50.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.27.40.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.22.20.png

Je kan de patches los kopen en op je kledingstuk er aan naaien of strijken. Hier kan je ze kopen vanaf 2 euro in verschillende maten en kleuren. Schermafbeelding 2017-04-30 om 14.32.35.pngSchermafbeelding 2017-04-30 om 14.32.27.png

Deze twee zijn van mijzelf op de bralette zaten de rozen er al op. Het t-shirt heb ik op United Wardrobe gekocht en zij heeft ze er zelf opgedaan. (Als je meer wilt weten over United Wardrobe, klik dan op de link hier United Wardrobe: Network of secondhand clothes ) Ze heeft zelf een basic shirt gekocht, je kan natuurlijk altijd zelf een oud shirt gebruiken scheelt je weer geld. Je kan het erop naaien of strijken. Strijken lijkt me handiger want dat scheelt weer tijd en pleisters op je vingers! Je kan ze eigenlijk overal op doen van schoenen tot jassen.

Je kan het natuurlijk ook het kleding met patches er al op kopen. Ik heb een paar leuke jeans uitgezocht klik hier , hier en hier als je ze wil bekijken. Er zijn ook gave chockers en spijkerjasje klik hier en hier als je ze wil bekijken. De rozen trend is nu helemaal in niet alleen qua patches maar ook printjes op zwierige lange zomerjurken of crop tops. Ik vind deze trends super gaaf! Ik houd heel van printjes met bloemetjes, zodat je ze ook kan combineren waardoor er een stoere draai aanzit!

Wat vind jij van deze trends? Xx Lola

(Alle foto’s heb ik van Pinterest, behalve het shirtje en bralette met rozen erop)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s