Favoriete shopplekjes in A’dam!

Amsterdam, een van de mooiste en gezelligste steden. En lucky me, ik woon er! Er zijn zoveel leuke plekjes in Amsterdam..En ook shopplekjes of course! Hier zijn een paar tips waar je zeker heen moet om je kledingkast bij te vullen in Amsterdam!

1.Kalverstraat

Een van de meest toeristische plekjes van Amsterdam. Er zijn super veel gave winkels: Zara, Topshop, Bershka en nog veel meer! Hier slaag je zeker weten. Maar het heeft zijn nadeeltjes zoals de drukte.. soms niet te doen! Je staat eeuwen in de rij en als je eindelijk buiten bent raak je elkaar kwijt door de stroom mensen. (Uit eigen ervaring) maar eigenlijk is het super gaaf om daar rond te lopen en leuke kleren te kopen!

2.De negen straatjes

De negen straatjes is persoonlijk mijn favoriet! Je hebt daar allemaal leuke tweedehandse winkeltjes zoals Episode, Zipper en nog veel meer. Ook zit je gelijk in de grachten wat super mooi is en je kan er ook lekkere koffie drinken want er zijn super veel gezellige cafeetjes en restaurants. 

3.Leidsestraat 

In de Leidsestraat zitten er ook veel winkels zoals de Brandy Melville, Abercrombie & Fitch en Subdued. Als je de Leidsestraat uit loopt kom je bij Leidseplein. Een heel leuk plein waar leuke restaurants zitten!

4.P.C. Hooftstraat

Hier zijn de wat luxere en duurdere winkels zoals Micheal Kors, Chanel en Jimmy Choo. Ik kom er zelf nooit maar het is het waard om daar een kijkje te nemen als je daar van houdt. Ook zit Vondelpark dichtbij en Museumplein wat ook leuk is om een kijkje te nemen!

5. De Dam

Last but not least: de Dam! Met het paleis en de gigantische Bijenkorf waar je van alles kan kopen! De Dam is eigenlijk wel een van de drukste plekken in Amsterdam maar zeker de moeite waard om te kijken!

Wat vond je van deze blogpost? Ben jij ooit in Amsterdam geweest of woon je er? En wat is jou lievelings shopplekje in Amsterdam? Laat het in de comments achter!

Xx Lola 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s