Nieuwe kledingstijl? Zo doe je dat!

Wil je iets anders dan elke dag dezelfde skinny jeans en dat leuke shirtje bij de Zara? Of zelfs je hele kledingstijl veranderen? Het kan fun zijn, maar ook best lastig. Hier 5 tips het je dat smooth doet: 

Schermafbeelding 2017-04-22 om 18.58.12.png

1. Step out you’re comfort zone..

Probeer iets nieuws dan normaal, dat is ook wel de bedoeling als je je kledingstijl wilt veranderen. Ga naar nieuwe winkels dan normaal, probeer andere dingen aan waarvan je denkt dat je het nooit aan zou doen. Nou vroeger dan. Nu probeer je allemaal nieuwe dingen uit en kijk je wat je ervan vindt! Bedenk wel: koop niks waar je je niet goed bij voelt!

2. Be confident..

Wees zelfverzekerd wat je aan hebt. Het kan best eng zijn om iets nieuws aan te trekken.. Maar als jij je er goed bij voelt kan niemand je iets maken! Als je het eng vind om aan te doen, doe het dan gelijk aan als je uit de winkel stapt. Dan ben je meteen over je angst heen!

3. Dont care what others say

Mensen kunnen raar, vreemd, leuk, grappig en nog veel meer reageren. Complimentjes zijn altijd leuk, maar mensen kunnen het ook zo niet zo leuk vinden als jij. Laat je niet door hun stomme opmerkingen naar benden halen. Jij vindt het leuk en daar gaat het om!

4. Bekijk de trends van dit seizoen

Het kan je misschien helpen om de trends van dat moment te bekijken. Zo kan je kijken wat hip is en met wat je het kan combineren. Ook kan je een paar looks stelen van celebs die er stoer uit zien op de rode loper en op straat. Heb een rolmodel waar je soms even kan spieken wat leuk is en wat trendy is.

5. Doe het niet te snel

Verander niet te snel van kledingstijl, doe het in kleine stapjes. Zo kan je eraan wennen en je kan jezelf wat tijd geven om de perfecte look uit te stippelen.

 

Veel plezier als je je look wil veranderen en ik hoop dat je er iets mee kan!

Xx Lola

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s