Inspiratie voor paasoutfit

Pasen is voor mij niet echt een big deal. Een paar of jeans met een shirtje er boven op. Maar hier heb ik toch een paar leuke outfits uitgezocht die jullie misschien op ideeën kunnen brengen voor een hippe outfit! 

De hippe casual look

Met deze look kan je eigenlijk overal heen! En je kan het met alles combineren, het is niet over de top en het is leuk!

De jurkjes look

Je kan ook chiquer gaan en een jurkje nemen, ik heb hier een paar leuke en vrolijke uitgezocht!

De rokjes look

Ik ben dol op rokjes! Hier heb ik een paar leuke uitgezocht! 

Succes met een leuke paasoutfit kiezen en ik hoop dat ik jullie heb geholpen met deze inspiratie’s! Welke vonden jullie het leukst? Xx Lola (By the way sorry voor zo langs niks posten, had het heel druk met school)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s