April trends

Ik heb wat leuke trends voor jullie uitgezocht die helemaal in zijn! Van stoere schoenen tot kleurvolle jassen.  Ook heb ik er even bij gezet waar je het kan kopen. Wel zo handig!

Vans met een romantische draai!

Een paar van mijn vriendinnen zijn verliefd op deze schoenen en willen ze zo graag en ik ben het helemaal met ze eens! De old school origanal vans schoen alleen dan met een romantische draai. In de lente van 2017 zijn we allemaal verliefd op romantische jurkjes met bloemetjes en kant, dus deze schoenen maken het helamaal af. Maar helaas zijn ze nog niet in Nederland te koop! Je kan ze vanaf Amerika hierheen laten shippen maar dat is geen koopje. Op deze site zijn ze 96,69 en heb je ze allemaal in verschillende kleuren. Alleen een klein probleempje is dat de verzendkosten bijna 40 euro is! Je moet er wel veel (geld) ervoor hebben om deze super leuke schoenen te kopen. Je kan natuurlijk ook wachten tot dat ze hier te koop zijn!

Flared niet te stoppen!

We hebben het al eigenlijk vanaf september gezien: de flared broek. En toch blijft het leuk! Nu hebben we er jumpsuits gemaakt, losse maar toch met een flared effect broek, cropped kick flared jeans, leggings en nog veel meer! Hier heb ik even de leuke voor je uitgezocht:   hier heb je allerlei soorten en allerlei prijzen bij de Monki! Hier heb je een flared jeans van echt spijkerstof bij de Subdued waar je by the way nog veel meer leuke flared kan kopen!

Velvet en kant!

Dit is zo romantisch en cute! Met velvet kunnen we ongeveer alles van jurkjes tot schoenen en leuke topjes. Hier heb je heel veel dingen in velvet in allerlei soorten en maten bij Asos. Kant is lekker romantisch en kan worden gebruikt voor lingerie bijvoorbeeld een brallete wat je onder je doorschijnend jurkje of t-shirtje kan doen! Hier kan je super leuke krijgen bij de Urban Outfitters. 

Dat was het weer! Comment wat je ervan vond! Xx

2 gedachtes over “April trends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s