Trend: La baret en ballerina shoes 

Weer een nieuwe trend uit het mooie fashionable Paris! Oui,oui de baret! Ook hebben we een nieuwe trend gespot. De ballerina schoenen alleen dan een tikje anders. We maken er hakken van! Get inspired!

La baret

Het is zo een leuke hoed waar je je bad hair day zo onder kan verstoppen! Zelf Rihanna hebben we gezien ermee op fashionweek in Paris! Je ziet ze in alle kleuren en vormen. Als je een kijkje wil nemen ze klik hier! 

De ballerina shoes 

Sommige noemen het dé lente trend: de ballerina shoes alleen dan een tikje anders.. we hebben er hakken van gemaakt! Ook hebben we er een touw om heen gedaan die je om je enkel knoopt. Super leuk, trendy, cute en hip! Als je een kijkje wil nemen naar deze leuke schoenen klik dan Hier!


Wat vind jij van deze trends? Xx Lola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s