Clothes from parents?!

Misschien zie je ze niet als je grote fashion voorbeeld, maar je zal verrast zijn wat voor clothes je uit je ouders kast kan halen! 

Vaders kast:                             

Oversized kleren kan je zo makkelijk uit zijn kleren kast halen! Zoals de coole v-hals trui of een dikke wollen trui lekker warm en super trendy! Ook kan je een te grote overhemd pakken, wat super trendy is nu!

-Stropdas en colbert is lekker net maar kan een super leuke draai geven aan je outfit! Probeer maar een stropdas om een overzijde t-shirt te doen en voila een super leuke look. Ook kan je een colbert (bovenstuk van een suit) aan doen, super leuk en ook nog eens trendy. Want we zien niet alleen de broek van de suit outfit, maar ook het bovenstuk is super leuk boven een paar jeans.

-Kijk of je ook een paar schoenen kan scoren en dan heb ik het eigelijk over een soort van loafers maar dan de mannelijke versie. Ze heten broqoues. Misschien zegt dit je meer: die schoenen die mannen dragen naar hun werk met een nette pak erboven. Nou die schoenen rock je ook als je een girl bent!

Moeders kast:

-Ik gok wel dat je moeder een paar chique sjaaltjes nog in de kast heeft liggen. Je kan ze knopen in je haar of mooi combineren met je outfit!

-Als je moeder net zo dol is op tassen als jij heb je geluk! Als jij je tassen samenvoegt met je moeders verzameling kan je wel elke dag je tas met je outfit combineren!

-Als je moeder ook veel leuke schoenen hebt en jij precies de zelfde maat hebt, dan heb je geluk! Neem een keer een kijkje en misschien zie je wel een keer iets leuks er tussen wat nu helemaal in is!

-Jassen, meestal hou je wel je jassen. En je moeder doet dat waarschijnlijk ook, maar zij doet dat voor de afgelopen 10 jaar en misschien wel meer. Onthoud meestal komen de trends weer na 5 jaar weer in dus misschien zit er een leuke trendy jas bij!
Dit was het weer! Reageer wat je ervan vond! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s