Shopflop

Vandaag was een totale flop om het maar netjes te noemen! Ik was naar de stad om een cropped kick flared jeans te kopen. Ook had ik een heel leuk truitje gezien. Dus had ik m’n zinnen gezet op de Kalverstraat. Wat  op zich wel bijzonder is want meestal ben ik meer een negen straatjes fan.

Terwijl we al bijna bij waren aan gesjord bij de dam hadden mijn vriendinnen al tassen vol met kleren en realiseerde ik dat ik niks had behalve 10 euro aan eten! Ik had al een velvet flared geprobeerd bij de Subdued maar vond hem toch niet leuk genoeg, omdat ik voor dat ik weg ging toch nog even ben gaan kijken naar de Zara website waar ik in love ben geworden met een broek. Een tip dat moet je nooit doen, je zal zien als je de website’s ontwijkt dat je met tassen vol terug komt.

Eenmaal Bij de Zara kwam ik teleurgesteld naar buiten. Misschien zoals sommige al weten is de Zara in de Kalverstraat een totale chaos. Je raad het al ik heb hem niet kunnen vinden! Waar ik erg van baalde natuurlijk. Uiteindelijk zijn we maar  naar de Episode geracet voor 6 uur! Waar ik een Levi’s spijkerjasje heb gekocht. Of ik er blij mee ben weet ik niet maar ik heb tenminste iets! Begrijp me niet verkeerd ik vind hem echt heel leuk alleen is het wel ongveer mijn kleedgeld van de maand…

Ik ben wel even uitgeshopt! Weten jullie waar ik een goedkope cropped kick flared jeans kan kopen? Reageer dan! Xx Lola 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s