Fashion wishlist

Hoi, deze maand weer nieuwe kleedgeld! But wat ga ik er mee kopen? Nou hier zijn een paar dingen die ik zeker wil!
1. Loafers

Deze schoenen zijn zo leuk en hip. Ook zijn het lente schoenen , wat handig van pas is want het is lente! Als je deze leuke schoenen zoekt klik dan hier! Ik ga ze vintage kopen, bij de Episode of Zipper.

2. Cropped kick flare jeans

Dit zijn eigenlijk flare broeken alleen dan met de schaar erdoor heen gehaald want het zijn namelijk driekwartbroeken geworden. Ik vind ze super leuk! Als je deze broeken zoekt klik dan hier en hier! Ik ga ze weer vintage kopen bij de Episode en Zipper.

3. Pyjama party

Ze zijn zo leuk. De pyjama broeken, meestal met strepen of stippen. Als je ze zoekt klik dan hier en hier! Ik weet nog niet zeker waar ik deze ga kopen maar bij de Monki hebben ze een hele leuke (zie eerste link).

4.American baseball t-shirt

Eigenlijk ben ik al heel lang op zoek naar zo’n leuke piece. Voor een vintage gek als ik, is het een stuk wat ik in mijn kast moet hebben hangen! Ik ag het kopen bij de Episode of Zipper. Ik weet niet echt waar je ze ergens anders moet kopen want het is echt een vintage piece

.


5. Earparty

Wat ik ook super leuk vind is de hoeveelheid van de gaatjes in onze oren. Zelf heb ik 1 extra in de linker oor. Ik ga een piercing schieten in mijn rechter oor, niet in mijn oorlel maar in mijn oorschelp! Misschien denk je wat lelijk en ordinair, maar kijk maar eerst naar de plaatjes voor dat je oordeelt! Bij sommige staat het leuk bij andere niet, het maar net hoe je het draagt!

Dat wat het. Comment welke je het liefst zou willen! Xx Lola

Alle foto’s zijn van Pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s