Wedding: coming up!

Dont you worry.. de bruiloft is niet voor mij maar voor mijn tante! Er is alleen een probleem ik ben een bruidsmeisje, super leuk natuurlijk. But it’s an Englisch wedding, om precies te zijn in London. Alleen daar is het allemaal nogal traditioneel. Geen probleem daar mee hoor, maar omdat het zo traditioneel is moeten de bruismeisjes allemaal het zelfde jurkje aan. Tja, ik haak al af bij het zelfde aan doen maar een jurkje dat gaat iets te ver voor mij. Begrijp me niet verkeerd jurkjes zijn leuk en schattig en staat zo leuk except for me. Misschien denk je niet zo aanstellen maar ik heb het geprobeerd. Echt waar, ik ben gewoon niet zo jurkjesachtig. Thank god heb ik geregeld dat IK de outfits voor de vijf bruidsmeisjes mag ontwerpen! Yeaaahh! ik was zo blij, helaas betekend het wel nog steeds jurkjes, alleen dan op mijn manier. En dat is vooral: Vintage, origineel en zo min mogelijk jurk. Ik laat zo snel mogelijk mijn ontwerpen zien alleen is mijn duim zwaar gekneusd dus dat word waarschijnlijk deze paar weken ideeën en inspiraties ophalen in plaats van naaien en tekenen!

Hebben jullie tips of ideeën die nog wel vallen binnen de context jurkjes die het zelfde zijn reageer! Reageer ook als je een ander leuk wedding idee hebt! Xx Lola

bruidsmeisjes-bridesmaids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s