United Wardrobe: Network of secondhand clothes

Kennen jullie dat, je kledingkast propvol met de helft miskopen? Ik wel in ieder geval! Maar ik heb een oplossing gevonden.. United Wardrobe is een gratis app waar je je tweedehandse, te kleine of te grote kleren en zelfs miskopen kan verkopen voor een goed prijsje. Je kan dus ook je kledingkast weer vullen door er dingen te kopen! Ook kan je een extra centje verdienen. Ik heb er veel ervaring mee en ik kan zeggen dat het heel handig is. Ik verkoop vooral veel. Het is heel simpel. Je kiest een kledingstuk, maakt een paar goede foto’s, doet er een goed prijsje bij, wacht tot iemand het koopt en dan verzenden maar. Bekijk mijn account: https://unitedwardrobe.com/nl/user/498693/closet

Have fun met kleren kopen en verkopen! Comment of je het gebruikt of niet en wat je er van vind! Hier zijn alvast wat previews van wat ik verkoop! Xx Lola   

6 gedachtes over “United Wardrobe: Network of secondhand clothes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s