Outfit #1

De komende weken ga ik een paar van mijn favoriete ouftits laten zien. Ook vermeld ik erbij waar je het kan kopen, hoe duur en wat ik ervan vind. Veel plezier met lezen!

Nike schoenen: Nike’s met blauw en wit, maat 40, 30 euro bij de Episode. Ik vind ze super leuk, want ze zijn net iets anders dan het normale model! Old school sokken: Sokken maat 38 tot 41, wit en mosterdgeel aan de bovenkant, te koop bij Monki voor 6 euro per paar. Ik vind ze super leuk. Het maakt je look net iets leuker en houd je enkels warm!
Fila T-shirt: Rood met witte letters Fila erop. Maat XL (hoort oversized) 15 euro bij de Episode. Ik vind hem heel leuk en lekker zitten! Zonnebril: Weerspiegelende glazen. 15 euro bij de Zipper. Ik vind ze heel leuk ook al heb ik het nog niet vaak op kunnen doen! Sailors hat: Blauw met patroontje, 15 euro Episode en ze hebben verschillende soorten en maten. Ik vind de sailors hat  heel leuk en trendy! (Bekijk ook mijn blogpost over deze Sailors hat)
Zwarte Levi’s broek: Boyfriend jeans, 30 euro bij Zipper, maat S/M. Ik vind hem heel lekker zitten en je kan er alles op combineren qua t-shirts en truien!

Ik hoop dat jullie het iets vonden mijn outfit! Comment wat je er van vond en of ik er mee door moet gaan!

Groetjes Lola!

 

2 gedachtes over “Outfit #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s