Modetrends Lente 2017

De mooie trends van deze spring zijn incroyable! Hier zijn wat trends die we zeker gaan zien:

1. Bralette!

Een bralette is een soort bh en topje in one. Het zit super comfortabel en het is ook nog mooi! Meestal is het versierd met kant. Je kan het aan doen zonder iets erover heen voor de echte durfals of met een blouse of  leuk jasje er over heen. Ook een doorschijnend transpirant stofje is super trendy wat me gelijk bij het volgend punt brengt.

2.Transpirante stof

Wat je ook gaat zien is transpirante t-shirts of truitjes. Je kan er een bralette of een bustier onder doen een soort bh.

3.De driekwartbroek

Misschien denk je uhh weet je het zeker?! Maar ja ik weet het 100 procent zeker. Laten we zeggen dat ze even zin hadden om de schaar in de flear jeans te zetten! Ik vind het het a nice trend..misschien weer even wennen maar ja dat is met elke nieuwe trend!

4.Witte overhemd 2.0

De witte overhemd kent iedereen wel, het is nogal een casual maar leuke look. De witte overhemd 2.0 is vooral hoe gekker, hoe leuker. En dan heb ik het over extra lange mouwen, transpirante stof, geschulpte mouwen en nog veel meer!

5.Rokken

Ook rokken zie je veel op de runnaway. Boven de knie, een miniskirt en soms zelf ook net over de enkels! My favorite de lange plooirok of the schotse skirt.

But mijn tip zal altijd blijven don’t care! Als jij het leuk vindt doe het dan lekker aan en laat je niet rond commanderen door anderen wat leuk is en wat niet leuk is! Succes en vind jou fabulous stijl in the spring of 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s