Sailors hat

Sailors hat ik vind ze geweldig… Een leuke hoed op je hoofd die ook nog eens stijlvol is! Hoe gekkere patroontjes, hoe groter, hoe leuker! Ik heb altijd struggles hoe ik mijn haar leuk eronder moet krijgen, dus hier een paar tips:          – Maak twee vlechtjes of staartjes het ziet er schattig uit en very stijlvol.                                                       -Doe het los! Laat je mooie krullende haar of blonde lange lokken lekker hangen over je schouders.                                                 -Maak een vlecht naar achter of naar een van de zijkanten! Nog een tip laat een pluk aan de voorkant los hangen of maak je vlecht lekker rommelig dan vallen er vanzelf wel een paar plukken uit                 -Maak een lage staart naar achter zit er sporty uit en stijlvol!
   Succes! #hair #hat #tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s